Overige producten


Alle producten op het gebied voor de kunststof-afwerking van uw  woning.

Neem contact op voor meer informatie →


Profort kunststof gevelbekleding

Profort is een gevelbekleding wat zich kenmerkt door een ingewalste houtnerf. En voor wat betreft de afmetingen te vergelijken met rabathout en puntschroot.
Download Profort brochure (PDF 2 MB)

 

Keralit kunststof gevelbekleding

Keralit Gevelbekleding is met gebruik van alle RAL kleuren vrijwel ongevoelig voor kromtrekken onder invloed van vocht of warmte.
Download Keralit brochure (PDF 1,2 MB)

Fortalit

Fortalit Gevelbekleding is verkrijgbaar als schroot profiel, en zeer geschikt voor het verduurzamen van uw gevel. Daarnaast heeft het een prima prijs / kwaliteit verhouding.
Download Fortalit brochure (PDF 1,2 MB)

Prodec vensterbanken & kozijnafwerking

Prodec vensterbanken & kozijnafwerking zijn gemaakt van MDF. Dit is geperst board met een middelharde dichtheid. De gedroogde houtvezels zijn met harsen aan elkaar verbonden.
Download Prodec brochure (PDF 1,5 MB)

Dakrandpanelen (boeidelen)

Volschuim Dakrandpanelen (boeidelen). Voor een strakke vormgeving en een nette afwerking van elke dakrand. Naadloos leverbaar tot 14 meter. Kleuren zijn standaard wit RAL 9016 en Creme RAL 9001.

K-200 Plafondpanelen

K-200 verbredingsprofiel voor toepassing als plafondafwerking onder bijvoorbeeld een carport, luifel e.d.

Overige afwerkingsproducten

Hierboven ziet u de grootste groepen van onze kunststof afwerkingsproducten. Wij hebben nog veel meer afwerkingsproducten zoals afwerkprofielen en dagkantafwerking op voorraad. Alles wat u nodig heeft voor een renovatie of nieuwbouw. Als u vragen heeft over een bepaald product, of u wilt een offerte. Neem dan gerust contact op. →