Over ons

Kozijnman is een jong bedrijf met ruime ervaring in de bouw. Wij streven naar kwaliteit die betaalbaar is. Onze hoogwaardige REHAU ® kozijnen zijn voorzien van SKG hang- en sluitwerk, Komo certificering op de profilering en HR++ glas.
We leveren aan zowel de professionele als particuliere afnemer. Beide kunnen van Kozijnman service verwachten en vertrouwen op kwalitatief goede en duurzame producten.

Onze Werkwijze

Wij proberen met minimale kosten, maximaal voordeel voor u te behalen. Hierdoor kunnen wij onze kozijnen betaalbaar houden voor iedereen.

1

Offerte aanvragen

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte aanvragen op basis van ruime maten, deze maten liggen nog niet vast. Wij komen later langs om alles precies op te meten.

2

Advies en overleg

U komt langs bij ons en beslist over de kleur en breedte van het profiel, manieren van draaien/kiepen en/of ventilatieroosters. Met onze ervaring en uw wensen maken we het plaatje compleet. De offerte nemen wij daarna samen door.

3

Akkoord

U krijgt de definitieve offerte thuisgestuurd zodat u eerst rustig kunt nadenken. Na het akkoord komen wij langs te inmeten.

4

Inmeten

Goede metingen staan aan de basis van een goed kozijn. Na het akkoord komen wij altijd bij u langs om de kozijnen definitief in te meten. Zo bent u zeker van passende kozijnen en een goed resultaat.

5

Montage

Wij regelen ook de montage van uw nieuwe kunststof kozijnen, in samenwerking met uiterst gerenommeerde montagebedrijven die de kozijnen vakkundig en onder volledige garantie monteren. Het montageproces in eigen beheer (laten) uitvoeren kan natuurlijk ook. 

6

Service en garantie

Ook na het monteren van de kozijnen bieden wij service. Onze service is uitstekend. Wij bieden 10 jaar garantie op kleurechtheid en constructie.


Vooraf zien wat u koopt

Natuurlijk kunt u in onze showroom in Harkema de REHAU® kunststof kozijnen, in alle rust, bekijken en bewonderen. Wij staan u daar graag te woord en kunnen u uitgebreid informeren over onze REHAU® producten.


Garantie

  • Kleurechtheid 10 jaar
  • Kunststof gevelelementen constructief 10 jaar
  • Glas uitgezonderd breuk 5 jaar
  • Hang en sluitwerk 5 jaar
  • Voordeur panelen 5 jaar
  • Beslag voordeuren 5 jaar
  • Montagewerkzaamheden 1 jaar

Openingstijden

van-tot 8.00-12.00 13.00-18.00 19.00-21.00
Maandag Open
Dinsdag Open Open
Woensdag Open Open
Donderdag Open Open Open
Vrijdag Open Open
Zaterdag Open

Fotogalerij / Projecten

Neem contact op of vraag een offerte aan

Direct bereikbaar tijdens kantoor uren
Bel: 0512 – 36 46 60
e-mail: info@kozijnman.com


Bel mij terug

 

Volg ons